Известие

Collapse
No announcement yet.

Загуба на антифриз

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Загуба на антифриз

Колеги днес тъй като ми се беше скъсал маркуча от радиатора към двигател и реших да го смена ,смених го и след това пак го налях с антифриз но гледам го губи по малко и гледам че капе отдол под лявия носач малко е но капе нещо не съм сиг какво е затова пише тук да ми кажете там какво може да капе

Първоначално публикувано от cvetelin147 Покажи съобщение
    Колеги днес тъй като ми се беше скъсал маркуча от радиатора към двигател и реших да го смена ,смених го и след това пак го налях с антифриз но гледам го губи по малко и гледам че капе отдол под лявия носач малко е но капе нещо не съм сиг какво е затова пише тук да ми кажете там какво може да капе
    Абе хора пишете си марките на колите какви са не е чак толкова трудно !
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

Alfa romeo 147 1.6 ts eco 2001 g 105 konq

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin147 Покажи съобщение
        Под и по левия носач се стича от някъде

Comment

Колега, ще трябва сам или с нечия помощ да установиш, откъде е течът и да го отстраниш. За това не се иска кой-знае, каква квалификация. Тук само можем да гадаем.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Мс се пак колеги

Comment

Working...
            X